Як облаштувати правильно маленьку кухню

Чимало складнощів виникає в процесі ремонту такого приміщення, як кухня. Але недостатньо просто підібрати розцінки на будівельні роботи львів. Багато в чому результат ремонтних заходів залежить від того, наскільки уважно власник підійшов до вибору дизайну цього приміщення. На що ж тут треба звернути увагу? Варто відповісти на таке запитання.

У більшості випадків кухня навіть в сучасних квартирах досить маленька. Саме тому краще всього вибирати стиль мінімалізм при оформленні ванної кімнати. Як зрозуміло з назви, такий напрямок передбачає використання мінімального числа шаф і різної кухонного начиння. У той же час, багато власників роблять кухню практично основним приміщенням в квартирі. Тоді тут обов’язково повинні бути вся необхідна побутова техніка і великий кухонний стіл. 

При будь-якому з цих варіантів одним із завдань стає правильне зонування простору. У класичному варіанті кухня поділяється на дві зони. Йдеться про обідньої і робочої. Щоб можна було зручно експлуатувати приміщення, простір між цими зонами має становити як мінімум 70 см. Тоді буде присутній досить місця для вільного проходу.

У робочій зоні на кухні присутні три основні елементи. Йдеться про холодильнику, плиті і раковині. Розташовувати ці види побутової техніки чи сантехніки потрібно так, щоб між ними можна було дуже швидко переходити. В іншому випадку навіть є небезпека отримати травму.

У свою чергу, обідня зона передбачає наявність столу і стільців. Зовсім необов’язково мати у своєму розпорядженні ці елементи просто на протилежному боці приміщення. Вони можуть перебувати в центрі, якщо це дозволяє простір. В результаті вдасться сформувати кращий варіант дизайну.

Комментарии запрещены.