Паркани з бетону

Паркани з бетону бувають різних видів: односторонні, двосторонні, блокові та декоративні. Паркани з бетону – це найкраще співвідношення ціни та якості, оскільки за показниками безпеки та довгостроковості бетонні паркани не поступаються цегляним та кам’яним, а коштують набагато дешевше. При монтажі паркану з бетону, на відміну від кам’яних та цегляних, немає необхідності укладання суцільного фундаменту під них. Бетонні паркани встановлюються наступним чином: на землю встановлюється підстави у вигляді усічених пірамід, в чотиригранні отвори вгорі пірамід монтуються опорні залізобетонні стовпи для огорож, по обидва боки стовпів є по одному пазу, в які вже встановлюються плити секції огорожі. Паркани з плит не вкопуються в землю, за бажанням замовника можуть лише обсипатися піском. Середня вага плити складає 70кг, стовпа – 100кг. Зрушити з місця таку важку конструкцію дуже складно.

Дуже часто замовники вимагають високих бетонних декоративних парканів близько трьох метрів. Але в таких високих бетонних огорожах немає потреби. Євроогорож зазвичай встановлюються від півметра до 2,5 метрів. Бетонний декоративний паркан заввишки 2,5 метра забезпечують хорошу ізоляцію від сторонньої уваги. Наші декоративні паркани з бетону чудово захистять Ваш будинок від проникнення зловмисників, шуму, вітру та пилу. Паркани декоративні бетонні із залізобетонних плит пропонують величезну кількість дизайнерських рішень. Ми пропонуємо великий каталог із зразками декоративних європарканів, понад 100 видів секцій огорож та можливість індивідуального замовлення. За бажанням замовника в типові зразки парканів та євроогорож з бетону вносяться всі необхідні зміни. Ми пропонуємо багату палітру кольорів та декоративних форм для будівництва огорож з бетону. Наші паркани дають можливість оздоблення будь-яким каменем. Паркани із парканів дозволяють не позбавляти Ваші рослини достатньої кількості сонячного кольору – адже зовсім необов’язково будувати їх глухими, цілком можна зробити їх арочними або візерунковими. При виборі декоративних огорож з бетону намагайтеся реально оцінювати необхідну Вам висоту, тому що занадто великі бетонні паркани приносять тільки шкоду – наприклад, загибель світлолюбних рослин.

Ми допоможемо Вам вибрати потрібну висоту саме для Вас. Для дачного будинку немає необхідності в декоративному бетонному паркані понад два метри.

БЕТОННІ ДЕКОРАТИВНІ ЗАБОРИ, ЄВРОЗАБОРИ
При всьому різноманітті видів огорож є один, який найкраще підійде, щоб обгородити якусь площу і приховати те, що на ній знаходиться. У цій ситуації це може зробити бетонний паркан. Багато, можна навіть сказати всі найбільші фірми та організації огороджують свої будівлі та виробництва саме цим видом декоративного бетонного паркану. Якщо бетонний паркан буде встановлюватися на дачній ділянці, то сучасні виробники подумали про цей варіант. Бетонні огорожі виконуються як з однієї плити, так і у вигляді декоративного огорожі, що складається з декількох секцій. Декоративний бетонний паркан складається з кількох панелей, зазвичай їх кількість становить три або чотири в прольоті. Вигляд панелі вибирає сам клієнт. За грошовими витратами бетонний паркан помітно виграє у цегляного, термін служби такого паркану досить великий, він порівняний з бетонним фундаментом. А терміни збирання бетонного паркану в кілька разів перевершують будівництво цегляного.

Ми також пропонуємо велику кольорову гаму бетонного паркану. Багато людей вибирають надто високий паркан і не вгадують із кольором. Для того щоб не вийшло так, що бетонний паркан став окремим елементом, ми б хотіли щоб ви підійшли до вибору огорожі творчо та з розумінням.

Панелі бетонних огорож встановлюються між бетонними опорними стовпами. Тут немає потреби влаштовувати фундамент по всій довжині огорожі, як це робиться під цегляну огорожу. Тільки під стовпи закладаються бетонні склянки. Варіантів конфігурацій готових бетонних секцій дуже багато, але можна виготовляти їх і на замовлення, відповідно до власного смаку.

ВИДИ БЕТОННИХ ЗАБОРІВ
Складно уявити, але варіанти можливих видів і фактур панелей бетонного паркану практично безмежні. В ідеалі в реальність можна втілити будь-які фантазії замовника – бетонний паркан може імітувати цегляну кладку, гірські гряди, дикий або річковий камінь, гладку поверхню будь-якого кольору, всілякі переплетення, клітини, штакетники та взагалі все, що завгодно. Головне, щоби бетонний паркан органічно вписувався в архітектурний дизайн ландшафту. При цьому бетонний паркан буде якісним і надійним.

Представляємо Вам нашу фотогалерею фотографій бетонних декоративних огорож, це всього лише невелика частина наявного у нас асортименту бетонних декоративних огорож, і бетонних стовпів для огорож.

Comments are closed.