Який покрівельний матеріал вибрати?

Донедавна руберойд був найпопулярнішим видом покрівельного матеріалу. Однак, від цього рішення вже відмовляються на користь черепиці з листового металу. Є й інші види покрівельного матеріалу, такі як листовий метал та бітумна черепиця. У цій статті ви дізнаєтеся, який тип покриття буде найкращим, і які плюси та мінуси кожного з них!

Який покрівельний матеріал вибрати?

Перше питання, на яке вам потрібно відповісти, це яка вага може витримати конструкція даху вашого об’єкта. Тільки після цього можна вибирати з важких чи легких покрівельних матеріалів які можна купити на сайті nasha-stroyka.com.ua. Іншими факторами, які також варто враховувати, є довговічність, ціна та зовнішній вигляд.

Найміцнішим матеріалом, який все частіше вибирають як покрівельні матеріали, є керамічна черепиця. Вона не лише гарно виглядає, а й надзвичайно стійка до погодних умов. Вирішивши збудувати будинок, який буде експлуатуватися довгі роки, варто вибрати черепицю для його покриття! Незважаючи на те, що це вимагає великих грошей, ви заощадите на тому, що вам не доведеться проводити ремонт та технічне обслуговування протягом тривалого часу!

Другий варіант – цементна плитка. Зовні вона дуже схожа на керамічну плитку, але безумовно легше. Завдяки цим властивостям вона стане ідеальним рішенням для людей, які хотіли б укласти керамічну черепицю, але конструкція даху надто слабка. Ще однією перевагою цього виду покриття є найнижча ціна!

Металевий лист і черепиця з метелу – інші матеріали, що так само часто вибираються. Їх безперечною перевагою є легкість, що робить їх придатними для старих конструкцій. Крім того, металочерепиця стійка до води (не вбирає її). Цей тип покрівельного матеріалу чудово підходить як для плоских, так і для двосхилих дахів.

Як вибрати ідеального покрівельника? Критерій вибору покрівельної компанії

Вибрати покрівельну компанію не так просто. При виборі компанії, що надає покрівельні послуги, варто враховувати:
досвід,
кваліфікацію,
обсяг послуг, що надаються,
рекомендації клієнтів.

Comments are closed.