Кабельно-провідникова продукція

Для передачі інформації або електроенергії використовую кабельно-провідникову продукцію, це дроти, шнури та кабелі, які мають певну структуру та властивості для використання в роботі з електромережами.

Вони можуть бути як ізольованими, так і неізольованими, в основному до складу входить одна або кілька жил (провідників), оболонка та різного роду та кількості захисні оболонки. Неізольовані дроти ізоляції не мають. Плануючи купити будь-яку кабельну продукцію, потрібно спочатку визначити умови експлуатації, вивчити всі властивості певної продукції, а в ідеалі проконсультуватися з кваліфікованими фахівцями. Українська компанія Ital Tecno має досвід роботи в електротехнічній галузі понад 20 років, представляючи якісну продукцію лише надійних виробників.

Види кабельної продукції.

Кабелі складаються з жили (однієї або кілька скручених), з ізоляцією з паперу, металу або пластмаси, а також, залежно від умов експлуатації, можуть мати додаткову броню.

Провід – це кілька ізольованих або одна неізольована жила, які зазвичай мають неметалеве покриття з обмоткою з дроту або волокнистої консистенції.

Шнур – це кабель, гнучкий, що складається з електропровідних жил малого перерізу.

Кабелі можуть бути як оптоволоконні для передачі інформації, так і електричні з металевими жилами (мідь або алюміній).

Силові кабелі.

Такі кабелі використовуються в основному в промисловості, тому що саме там є необхідність проводити велику напругу та ставити потужні установки та обладнання. Зазвичай це передача 3-фазного струму від промислових заводів до звичайних споживачів. Такі кабелі можуть бути використані як у стаціонарній прокладці, так і для рухомого обладнання. Крім стандартної конструкції з жил, ізоляції та оболонки, можу бути додані: додаткова ізоляційна оболонка, екран, броня та заповнювач.

Вони мають високу провідність, пожежну безпеку і стійкість до механічних пошкоджень, тому можуть використовуватися при екстремальних умовах, низьких або високих температурах, під землею або у воді.

Оптоволокно.

Оптоволокно використовується для передачі інформації, будь то всередині приміщення, між будинками, містами та селами або для міжнародного сполучення. До його складу входить одне або кілька оптичних волокон, що дають можливість передавати інформаційний сигнал довгими хвилями за допомогою світла. Вони вміють мінімальні втрати та високу швидкість передачі інформації, не вимагають заземлення, не піддаються впливу електромагнітних полів, а інформація, яка передається, надійно захищена від прослуховування, також, залежно від виду, їх можна прокладати на довгі відстані (близько 150 км).

Comments are closed.