Чому варто вибирати готові шафи?

У магазинах меблів зараз можна купити готові шафи для одягу або замовити індивідуальні конструкції для вашої квартири чи заміського будинку. Шафи зараз роблять багато компаній, серед яких і «Меблі-ПВМ», що пропонує якісні, функціональні та надійні варіанти за посиланням https://mebel-pvm.com.ua/gotovi-shafy на сайті по доступним цінам.

Особливості ціноутворення

Ціна меблів залежить від багатьох факторів. Рекомендується звернути увагу на такі особливості:

  1. Перше, що варто знати, – ціни на конструкції, зроблені на замовлення, вищі, ніж на готові моделі. Ціна на шафу розраховується в залежності від матеріалів та габаритів конструкції, а також дрібних деталей, наприклад, фурнітури та наявності додаткових гачків. Тому готова модель виграє у цьому плані
  2. Різновиди з дверцятами розпашного типу коштують дешевше, ніж моделі з розсувними дверцятами, але шафи-купе також можна купити за вигідною ціною. Дешеві шафи-купе зазвичай виконані з ДСП та вкриті плівкою.
  3. Шпоновані меблі коштують дорожче. Ламіновані покриття зроблені із синтетичних матеріалів, а шпон – це натуральний зріз дерева.

Купуючи готову шафу, можна передбачити підсвічування, підібрати спеціальну фурнітуру, а також потрібні типи дверей, подумати про кількість ящиків та їх тип.

Шафа від «Меблі-ПВМ»

Рекомендації щодо підбору

Вибір шафи повинен починатися з вимірювань простору кімнати, де ви розраховуєте її поставити. Стандартна висота шафи-купе складає 2030-2040 мм, а виробів з дверцятами – 2010-2020 мм. У типових конструкцій у готових каталогах бувають інші габарити. Вважається, що стандартна висота стелі в будинку – приблизно 2500 мм. Проте з багаторівневими підвісними стелями ця висота може бути скорочена. Зважайте на це.

Шафа повинна доречно вписуватися в приміщення по глибині та довжині. Треба враховувати наступне:

  1. Якщо кімната вузька і довга, часто в одній з її сторін просто обрізають простір розсувними дверима з підлоги до стелі, встановлюючи полиці за цими дверима і таким чином створюючи гардероб без необхідності купувати шафу.
  2. Для маленьких кімнат часто купують кутовий варіант, ціна на який навіть дешевша, ніж на звичайний довгий аналог. Подумайте про матеріали, які знадобляться для виготовлення меблів. Якщо ви плануєте в майбутньому оновлювати меблі в кімнаті, то заздалегідь дбайте про підбір єдиного стилю і кольорів шпону (або плівки, що ламінує).
  3. Для людей, які вважають за краще тримати все на огляді, тобто розставляти речі на відкриті полиці, швидше за все більш підійде невисока шафа, призначена виключно для зберігання потрібної кількості текстильних речей.
Готова шафа від «Меблі-ПВМ»

Фабрика «Меблі-ПВМ» пропонує вам готові варіанти, а також вбудовані моделі з урахуванням усіх бажань та потреб.

Comments are closed.