П’ять причин вибрати широкоформатну керамічну плитку

Коли необхідно виконати облицювання стіни або підлоги за допомогою кераміки, то вироби XXL є відмінним варіантом, що відповідає архітектурним вимогам для нових робіт, ремонту або реставрації, а також для масштабних проектів.

Спочатку покриття широких форматів виконували виключно практичну роль, але в наш час вони набули декоративної та естетичної складової. Сьогодні керамічна плитка розмірів 90×180 см, 30×180 см, 22,5×180 см, 120×120 см та 60×120 см задає тенденції у світі архітектури та оформлення інтер’єрів. Існує щонайменше п’ять причин використовувати кераміку такого типу в проектах.

#1. Приносить відчуття простору
Плитка широкого формату візуально розширить приміщення
Розмір плитки безпосередньо пов’язаний із відчуттям простору. Якщо ви хочете візуально розширити приміщення, плитка широкого формату стане ідеальним рішенням.

#2. Створює ефект безперервності
Широкоформатна плитка створює ефект безперервності
Якщо вибрати керамічну плитку великих розмірів, то для облицювання потрібно менше виробів, що зменшує кількість стиків і забезпечує ефект зовнішньої однорідності.

#3. Пропонує безліч способів застосування
Поверхні XXL відкривають нові горизонти у сфері дизайну.
Поверхні XXL відкривають нові горизонти у сфері дизайну, допускаючи безліч варіантів застосування. Наприклад, керамограніт завдяки своєму формату, товщині та підвищеним технічним характеристикам підійде для стільниць, «фартуха» ванної кімнати та кухні або для робочого столу.

#4. Сприяє скороченню часу монтажу
Крупноформатна плитка скорочує час монтажу
Чим більша плитка, тим менша її кількість необхідна, тому збільшується швидкість укладання, і скорочуються терміни виконання робіт.

#5. Підходить для фасадів
Широкоформатний керамограніт підходить для облицювання фасаду.
Широкоформатний керамограніт має чудові технічні властивості для облицювання фасадів – не тільки через розмір, але й за рахунок міцності, стійкості та економії енергії, яку він гарантує.

Comments are closed.