У Кривому Розі купити пиломатеріали на аукціонах УУБ

Дерево є одним із найдавніших будівельних матеріалів. Дерев’яні вироби візуально привабливе доповнення до інтер’єрів і конструкцій, які часто використовують архітектори. Основним фактором, що визначає ціну деревини, є її клас. Окремі класи відрізняються один від одного:

  • з точки зору опору на вигин,
  • міцності на розрив,
  • а також таких показників, як еластичність і щільність.

Також вони відрізняються ціною. Чим більш якісну деревину ми вирішимо замовити і придбати, тим більше доведеться заплатити за 1м3.

Рік тому, реалізація і купівля будь якою деревини, в тому числі пиломатеріали відбувається на електронних аукціонах лише через ліцензовані товарні біржі, такі як «Українська універсальна біржа», яка є офіційним майданчиком ДП «Прозорро.Продажі». Для того щоб стати учасником торгів потрібно пройти попередню акредитацію на сайті ТОВ «Українська універсальна біржа».

Пропозиції пиломатеріалів на аукціонах ТОВ «УУБ» в м. Кривий ріг

Конструкційна деревина використовується в багатьох цілях. З нього можна зводити віконні конструкції, кроквяні конструкції дахів або широко розуміти каркасну конструкцію енергозберігаючих будинків.

Пиломатеріали – це одна з найпростіших дерев’яних будівельних деталей – виготовляється шляхом розпилювання круглого лісу. Для його виготовлення можна використовувати практично будь-яку деревину, але найчастіше використовують соснову деревину.

З масивної деревини можна побудувати практично цілий будинок. Застосування, для яких буде використовуватися будівельна деревина, визначатимуть фізичні параметри замовлених конструктивних елементів, тобто їх:

  1. Довжина;
  2. Товщина;
  3. Перетин.

Фізичні параметри сертифікованих дерев’яних елементів при певній міцності конструкції важливі з точки зору ціни деревини. Тому, перевіряючи пропозиції постачальників, завжди варто переконатися, якої деревини стосується оцінка.

Українська Універсальна Біржа пропанує на торги багато лотів з пиломатеріалами з різними характеристиками і різного рівня якості.

Купити у Кривому Розі пиломатеріали на аукціонах Української універсальної біржі

Якщо ви володієте підприємством по переробки деревини, або виготовляння меблів і маєте потребу у купівлі пиломатеріалу, не варто йогу шукати по приватним оголошенням, а ще і давати хабарі для закупівлі необхідної сировини.

Проходьте просту акредитацію на біржі, і як слідство орендуйте місце торгів на Української універсальної біржі. Після проходження акредитації ви маєте можливість брати участь в будь якому місті. Дізнавайтесь про умови торгів у Кривому Розі за посиланням https://www.uub.com.ua/presscenter/novyny-birzhi/u-kryvomu-rozi-kupyty-pylomaterialy-na-auktsionah-uub/, та майте можливість придбати деревину за ціною яку виставляють на аукціоні виробники.

Фахівці «Українська універсальна біржа» завжди з вами на зв’язку. На сайті розміщенні навчальні матеріали, де ви знайдете відповіді на багато питань.

Будьте завжди у тренді та дознавайтесь новини Біржи першими. Оформляйте підписку на чат бот ТОВ “Українська універсальна біржа” у Viber і Telegram.

Comments are closed.