Організація зони барбекю: створіть для себе комфортний відпочинок

Правильно організована зона барбекю – найкраще рішення для проведення гарного дозвілля з рідними та друзями. Зона відпочинку повинна плануватися так, щоб ви почувалися розслабленими після робочого дня, могли влаштувати пікнік, приготувати смачну вечерю. В теплу пору року повноцінно облаштована літня кухня стане найвідвідуванішим місцем вашої оселі. 

Команда фахівців Grill Point пропонує професійний підхід для облаштування зони BBQ, щоб ви могли скористатися всіма її перевагами. Ознайомитись з асортиментом продукції та перевагами компанії можна за посиланням https://grillpoint.com.ua/ua/zona-barbekju/ на офіційному сайті Grill Point.

Готова гриль-зона

Етапи облаштування зони барбекю

На подвір’ї із сучасним ландшафтом повноцінна зона для відпочинку не обходиться без місця для приготування їжі. В залежності від побажань самих господарів це можуть бути звичайний мангал, ракетна піч або гриль. В цьому випадку важливим моментом є проектування зони BBQ, яке буде здійснюватися згідно з наступними етапами:

  • Планування зон барбекю. Важливою особливістю цього етапу є вибір оптимального місця. При цьому потрібно враховувати правила пожежної безпеки та особливості рози вітрів для правильного розміщення грилю чи печі.
  • Виконання замірів. На цьому етапі потрібно визначитися з типом конструкції для зони BBQ. Форма та розміри повинні обиратися з урахуванням приладдя та планової кількості гостей. Заміри треба робити на 3 рівнях та перенести їх на схематичний план, де зображені головні конструкційні елементи.
  • 3D-візуалізація. Передбачає формування цілісної картини зони для барбекю. На цьому рівні враховуються дизайнерські рішення та декор конструкції. Важливо звернути увагу на підведення водопроводу та освітлення. 
  • Монтаж гриль-зони. Це заключний етап, на якому відбувається встановлення каркаса, складання і монтаж грилю та іншого приладдя. Обсяг монтажних робіт залежить від того, який тип конструкції грилю планується встановити.
Проект готової гриль-зони «під ключ»

Проектування є важливим етапом створення надійної зони барбекю, яка прослужить довгі роки і буде улюбленим місцем для відпочинку та приємних спогадів. Саме тому треба досконало продумати всі деталі, щоб в подальшому це місце стало зручним, практичним і функціональним як для господарів, так і для гостей.

Чому варто замовити готову зону барбекю в Grill Point?

У кожного власника приватного будинку є можливість створити зону барбекю своїми руками чи доручити проектування фахівцям. Самостійне будівництво займає багато часу, сил та енергії, тому спеціалісти «Грілпоінт» пропонують якісні послуги з проектування та встановлення готових зон для барбекю. Компанія пропонує індивідуальну розробку дизайну з урахуванням ваших звичок та уподобань, обладнання та аксесуари справжньої якості, а головне – комфортні рішення за доступними цінами. 

Comments are closed.